14-08-2019

De ce noi !!!

De ce sa efectuati reparatii cutii automate la noi

In anul 2000  in urma unei experiente de service multi marca (mecanica, diagnoza si electronica auto) de 7 ani(, ia fiinta primul atelier service specializat in cutii automate de viteze, rezultat in urma unor calificari in cutii automate efectuate de catre membru fondator (Hristea Florin specialist in mecanica-hidraulica, cu o vasta experienta dupa cum urmeaza: intre anii  1993 – 1994 parc de dezmembrari Murat, 1994-1995 Satec ocupandu-se de reparatii hidraulice motostivuitoare si utilaje mici si mijlocii, 1995 – 1998 Bavaria Motors – reprezentanta BMW, 1998 – 2000 a lucrat in Irak intr-un atelier de reparatii cutii automate  unde a si urmat cursurile ATSG) la ATSG, renumita asociatie de reparatii hidraulice din SUA.

Inca de la inceputuri in domeniul reparatiilor de cutii automate mai apar, ulterior, doua firme (zona Aradului, Timisoara).De-a lungul timpului s-a dovedit ca politica fata de client a acestor firme este diferita fata de a noastra, noi incercand cu orice pret sa multumim clientii si sa respectam termenele de livrare si garantie aplicand preturi firesti avand in vedere ca domeniul, de reparatii cutii automate, era destul de nou pe piata din Romania.

De atunci si pana in prezent au aparut peste noapte nenumarate firme (laudandu-se cu ani de experienta), care au ca domeniu de activitate reparatii cutii  automate de viteze( Ilioara Bucuresti, Glucoza Bucuresti, Constanta, etc), din consideratii evidente legate de un castig bazat (rapid, substantial) pe nestiinta clientului, starea si conjunctura neplacuta in care se afla(masina defecta), expunerea unor preturi modice(mici) la primul contact, pe principiul te-am agatat, ti-am demontat masina la mine in garaj, acum platesti cat cer eu.

ATENTIE!! Sunt multi impostori care pretind cunostinte si calificari in domeniul de reparatii cutii automate (neputand fi probate la un control amanuntit) cu website-uri bine lucrate care in realitate nu fac altceva decat sa se foloseasca de necunostinta in domeniu a clientului, pentru ai irosi timpul si banii.

In concluzie, referitor la cele expuse luati in considerare urmatoarele (pentru a evita confruntarea  cu asa zisii „specialisti” in reparatii cutii automate(impostori cu expuneri ambigue pe pagini frumoase de internet)urmatoarele sfaturi:

  1. Memorati si studiati  cu atentie simptomul (defectul aparut la transmisia automata(cutia de viteze automata)
  2. Identificati cu atentie modelul de cutie de viteze automata (transmisie automata) cu care este echipat autovehiculul dumneavoastra( vezi sectiunea „Identificare tip cutie automata” din acest website) Nota* In cazul in care nu va regasiti cutia automata in catalogul online cu care vine echipat autoturismul dumneavoastra, va rugam sa ne contactati online(prin email sau formularul de contact) lasand si un numar de telefon pentru a fi contactat ulterior de un specialist care va va ajuta gratuit sa va identificati transmisia automata, putand tot odata sa sunati la numarul de asistenta tehnica(NON-STOP).
  3. Identificarea eventuala a cauzei defectului.(folosind sectiunea de simptomatica gasita pe acest website sau contactand telefonic linia de asistenta tehnica.
  4. Verifica pretul dat de altii atat la reparatii cutii automate cat si la piese diferite , de la caz la caz,  inclusiv la uleiuri si revizii! Specialistii nostrii va vor informa corect asupra eventualelor inatvertente si oferte de la terti.
  5. Testeaza gratuit Societatea noastra ofera gratuit diagnoza computerizata la toate marcile de autovehicule la transmisiile automate(cutii automate de viteze) cu probleme.
  6. Documentati-va la reprezentanta marcii autovehiculului, referitor la pretul unei cutii automate de viteze noi pentru a avea un punct de referinta(ca pret) sau, de la caz la caz, a componentelor defecte din transmisia automata (convertor, bloc hidraulic de comanda, diferiti senzori, etc) pentru a compara pretul de reprezentanta cu pretul cerut, de la caz la caz, pe reparatii sau pe eventuale piese, cel practicat in general de companii certificate in reparatii cutii automate de viteze fiind cu 50-65% mai mic decat cel de la reprezentante.

 

ATENTIE ! Daca pretul cerut(de catre terti) este mai mic decat cel expus de noi, aveti, mai mult ca sigur, de a face cu o intentie necinstita de expunere a problemei!

 

error: Continutul este protejat !!!